Kalla temperaturer inomhus

I början på förra veckan kunde många boenden konstatera att inomhustemperaturen var ovanligt låg i lägenheterna. I flertalet lägenheter uppmättes ca mellan 16-18 grader. På grund av den låga inomhustemperaturen påbörjades direkt en felsökning av värmesystemet.

Värmesystemet i föreningen omfattar tre huvudsakliga delar, dvs: 1) vårt interna system av varmvattenledningar inuti och mellan husen (sk ”sekundärsystemet”); 2) det externa systemet av varmvattenledningar som tillhandahålls av vår fjärrvärmedistributör Adven (sk ”primärsystemet”); och 3) en värmeväxlare som förbinder dessa två system.

Sedan de låga temperaturerna inomhus konstaterades för någon vecka sedan har Styrelsen varit i kontakt med föreningens samarbetspartners rörande värme/ventilation. Felsökning är i full gång och vi återkommer så snart vi vet mer.

Observera att all kommunikation inom föreningen kring detta ärende sker via Simpleko. Se därför gärna till att du har en aktuell mailadress hos Simpleko, så att du kan nås av alla nyheter från Styrelsen. (Vid behov kan du också själv skapa ett ärende via Simpleko.)

Vi beklagar om du drabbats av de lägre temperaturerna inomhus; vi gör allt i vår makt för att det snart ska vara löst.

/Styrelsen

Händelser och åtgärder
Föregående inlägg
Våra gemensamma lokaler
Nästa inlägg
Ny hemsida lanserad

Liknande inlägg

Inga resultat hittades.