Våra gemensamma lokaler

Allmän information

För dig som boende i föreningen kan det vara värdefullt att känna till våra gemensamma lokaler. Dessa finns tillgängliga för dig som medlem, att använda utan kostnad (med undantag för tvättmaskinens nyttjande). Följande tre lokaler med utrustning kan komma väl till pass i framtiden, om du inte redan hunnit upptäcka och få glädje av dem.

Gästlägenhet på Motionsvägen 5

Föreningen erbjuder en gästlägenhet på Motionsvägen 5, lokaliserad på källarplan. Denna lägenhet kan användas kostnadsfritt i upp till två dagar (nätter). Nyckeln till lägenheten finns hos nyckelansvarig i föreningen. Du bokar dig genom att skriva upp dig på en kalender som hänger utanför lägenhetens dörr. I lägenheten finns en kokvrå med spisplattor, kylskåp, liten diskmaskin och en basutrustning av köksredskap. Vidare är lägenheten utrustad med duschrum, en bäddsoffa, ett mindre bord och en platt-tv.

Tvättstuga på Motionsvägen 2

I huset på Motionsvägen 2 finns föreningens tvättstuga. Här finner du en stor tvättmaskin som kan användas för både vanlig hushållstvätt och större textilier såsom mattor och överkast. Notera att du inte får tvätta textilier innehållandes hund- eller katthår, då det kan finnas personer i föreningen som är pälsdjurs-allergiker. Tvättmaskinen måste aktiveras genom att först ladda myntboxen på väggen med 2 stycken 10-kronor innan du sätter på maskinen. (Notera att du har 10 minuter på dig att ladda maskinen med kläder och tvättmedel innan ”mynt-tiden” går ut.) I tvättstugan finns även en torktumlare och ett torkrum, samt en varm-mangel och en strykbräda. För att använda torkrummet vrider du på vredet till vänster om torkrummets dörr. Du bokar tvättid genom att använda nyckeltavlan utanför tvättrummet. (Den lilla nyckeln bör finns på din nyckelknippa tillsammans med tvättstugans nyckel.) OBS: I oktober 2022 byttes låset i yttre porten till tvättstugan, vilket innebär att du nu endast kan komma in i tvättstugan med hjälp av nyckeln som går till själva tvättrummet (dvs innerdörren). Kom ihåg att städa efter dig när du lämnar tvättstugan.

Festlokal på Motionsvägen 2

I samma lokal som tvättstugan på Motionsvägen 2 finns även en festlokal. Denna kan nyttjas för enskilda privata tillfällen (för en dag eller kväll), till exempel för fester, middagar, och dylikt. I anslutning till lokalen finns även en toalett (precis till vänster om entrén), samt en uteplats. Festlokalen är utrustad med en kaffekokare och diskbänk för enklare ändamål. Stolar (fällbara) finns upphängda i entrén. Nyckeln till festlokalen finns hos nyckelansvarig samt hos ordförande för styrelsen.

Välkommen att boka dessa lokaler vid behov. Hör av dig till nyckelansvarig eller till ordförande för att låna nyckeln till gästlägenheten respektive festlokalen.

Allmän information
Nästa inlägg
Kalla temperaturer inomhus

Liknande inlägg

Inga resultat hittades.