Ny hemsida lanserad

Nyheter i föreningen

Efter flera år utan en uppdaterad hemsida har styrelsen valt att låta bygga en helt ny hemsida. Hemsidan byggdes under hösten 2022 av Anna Brismar (styrelsemedlem i Joggaren*) och lanserades i slutet på november.

Den nya hemsidan är tänkt att tjäna följande syften:

  • Värdefull information för köpare, mäklare och nya medlemmar: På sidan Om Joggaren har vi samlat användbar information för dig som ev. köpare, mäklare och nyinflyttad medlem. Här finner du bland annat föreningens årsredovisningar för de senaste tre åren, vilka du kan ladda ned som pdf. Du kan också läsa ”Välkomstbrevet” för nya medlemmar, samt läsa om närmiljön och dess utbud.
  • Viktig information för boende: En annan viktig funktion för hemsidan är att ge dig som boende diverse praktisk information, till exempel vad man bör tänka på inför en renovering av badrum eller kök, samt vad som gäller kring våra gemensamma lokaler (tvättstugan, festlokalen och gästlägenheten). För detta, se sidan Praktisk Information under fliken ”För Boende”.
  • Kommunikation utåt från styrelsen: Ett tredje syfte med hemsidan är att komplettera styrelsens kommunikation utåt. Genom nyhetsinlägg under fliken Nyheter har styrelsen möjlighet att informera om diverse projekt och aktiviteter som är på gång i föreningen. Den främsta kanalen för kommunikation från styrelsen kommer dock även fortsättningsvis att vara Simpleko.

Om det är någon information som du saknar på hemsidan, välkommen att maila till info@joggaren.se, eller skapa ett ärende via Simpleko.

/ Styrelsen

(*Not: Anna Brismar var ordinarie styrelsemedlem från juni till dec 2022.)

Nyheter i föreningen
Föregående inlägg
Kalla temperaturer inomhus
Nästa inlägg
Easee kan åter leverera laddboxar

Liknande inlägg

Inga resultat hittades.